Ние го правиме индивидуалното движење побезбедно, поудобно и долготрајно. Благодарение на нашите капацитети, производи и услуги, Ние, заедно со нашите клиенти, ја подобруваме сигурноста, удобноста и забавата при возењето. Со нашите производи, технологија и процеси ние придонесуваме до поголема долјотрајност во индивидуалното движење.Резултатите се наша пасиа.Изнаоѓање тренди иновации, производи со високи перформанси, квалитет без компромис, и извонредни услуги за нашите клиенти е она што не мотивира на сите бизнис полиња. А комбинирањето на технолошки, еколошки, економски и лични аспекти е она што го прави Continental различен од другите.

Прикажани 1–32 од 302 резултати

Отвори ги сите филтри

155/70R13 75T ContiEcoContact 3

155/80R13 79T EcoContact 6

175/65R14 82T ContiEcoContact 5

155/65R13 73T ContiEcoContact EP #

155/65R14 75T ContiEcoContact 3

165/65R13 77T ContiEcoContact 3

175/65R14 82T WinterContact TS 860

195/65R15 91T EcoContact 6

195/65R15 91T WinterContact TS 860

185/65R14 86T ContiEcoContact 3

175/65R15 84T ContiWinterContact TS 810 S *

185/65R15 88T WinterContact TS 860

175/80R14 88T ContiEcoContact 3

165/60R14 75T ContiEcoContact 3

185/60R14 82T WinterContact TS 860

145/65R15 72T EcoContact 6

165/65R14 79T WinterContact TS 860

185/60R15 84T WinterContact TS 860

185/65R14 86H ContiEcoContact 5

165/65R15 81T WinterContact TS 860

175/70R14 84T ContiEcoContact 5

185/65R14 86T WinterContact TS 860

165/65R15 81T ContiEcoContact 3

175/55R15 77T FR ContiEcoContact 3

185/60R15 84H ContiPremiumContact 5

185/60R15 84H ContiEcoContact 5 AO

185/60R15 84H EcoContact 6

205/55R16 91V PremiumContact 6

T125/70R19 100M CST 17

195/50R15 82T WinterContact TS 860

195/60R15 88T WinterContact TS 860

185/55R15 82H ContiPremiumContact 5