Motocentar Plus
Клуб Картичка
* Внесете го бројот на вашата каричка за проверка на поени
Име Презиме
XXXX
број на поени
MK EN
Каталог на подароци
Подароците можете да ги подигнете во продажно - сервисната мрежа на Мотоцентар. Контакт Телефон: +389 2 2774 144; Адреса: Булевар Србија 10, Скопје (кружен тек - скопска цементарница)
50
поени
Запалки
50
поени
Пенкала
150
поени
Подметнувачи за чаши
150
поени
Мерач за длабината на шарата
200
поени
Чаша
200
поени
УСБ алка
300
поени
Зимска капа
400
поени
Батериска лампа
400
поени
Капа
450
поени
Торбичка за на струк
500
поени
Чадор
600
поени
Поло маица
1200
поени
Спортски блузон
3000
поени
Спортска торба
3000
поени
Сет алати и додатоци
4500
поени
Правосмукалка за автомобил
5000
поени
Таблет комјутер
8000
поени
Компресор за пневматици