MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Одбери МICHELIN и добиј ексклузивен подарок

05.04.2016 02:32:29

Мотоцентар и Michelin ви овозможуваат да го направите вистинскиот избор. Бидете безбедни во сите временски услови и подготвени за секое патување.

Во периодот од 21 март до 21 мај со купување на четири летни гуми од Michelin или CrossClimate гумите за сите сезони, ќе добиете ексклузивен подарок од Michelin – повеќенаменска алатка и батериска светилка.

Понудата важи до 21 мај 2016 или додека има залихи.