MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Комплет зимски гуми на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

01.12.2015 05:12:24

Најголемата продажна и сервисна мрежа во Македонија - Мотоцентар на почетокот на новата зимска сезона ви овозможува на брз и достапен начин да ги замените летните гуми со зимски или пак со гуми за сите сезони.

 

Мотоцентар ви го нуди целиот свој асортиман на производи и услуги за купување и отплаќање на рати со следниве брендирани платежни картички:

 

Отплаќањето на рати ви го овозможуваат следниве банки и клубови:

 до 12 рати без камата со дебитни и кредитни картички

 до 12 рати без камата само со кредитните картички

 до 6 рати без камата

 

*Можноста за плаќање на рати со одредена каматна стапка е одредена од банката или клубот чии услуги користите, според договорот кој го имате со нив.

**При изборот за плаќање на рати со одредена камата, продажното место го задржува правото за промена на цената од редовната малопродажна со вкупниот износ од каматата.