MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Подарок од BRIDGESTONE со секој комплет зимски гуми

16.11.2015 23:50:40

Каква и да биде оваа зима, со многу или малку снег, Мотоцентар ве подготвува со супер подароци.

Со почетокот на зимската сезона ви подаруваме лопатка за чистење снег на склопување со секој купен комплет од четири зимски гуми од брендот BRIDGESTONE.

 

Побрзајте, количините се ограничени. Промоцијата трае до истекот на залихите.