MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Oдбери MICHELIN гуми оваа зима и добиј ПОДАРОК!

16.11.2015 23:49:57

Без оглед на тоа каква зима те очекува, со повеќе или помалку снег, гумите на Michelin се секогаш најдобриот избор за поголема безбедност и урамнотежено возење во сите временски услови.

 

Мотоцентар во соработка со Michelin ви овозожува во промотивниот период од 01.11.2015 па се до крајот на годината (31.12.2015 ) да добиете ексклузивен подарок – брендирана Michelin зимска капа со две лица.

 

Понудата важи за било кои купени четири (4) зимски гуми од Michelin и CrossClimate гумите за сите сезони, за било која димензија за патнички автомобили, полутоварни и 4х4 теренски возила. 

 

Побрзајте, количините се ограничени.

Понудата трае се до истекот на залихите.