MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

ALPIN 5

Ви овозможува за 11% подобри перформанси споредено со првата генерација на Alpin. Со иновативниот дизајн на страничните ѕидови и ексклузивен нов дизајн на канали, Alpin A3 е најдобрата зимска гума која што можете да ја имате. Гумите на Michelin се веќе препознатливи од другите брендови во однос на километража и контрола.

ALPIN A3

Ви овозможува за 11% подобри перформанси споредено со првата генерација на Alpin. Со иновативниот дизајн на страничните ѕидови и ексклузивен нов дизајн на канали, Alpin A3 е најдобрата зимска гума која што можете да ја имате. Гумите на Michelin се веќе препознатливи од другите брендови во однос на километража и контрола.

ALPIN A4

Ви овозможува за 11% подобри перформанси споредено со првата генерација на Alpin. Со иновативниот дизајн на страничните ѕидови и ексклузивен нов дизајн на канали, Alpin A4 е најдобрата зимска гума која што можете да ја имате. Гумите на Michelin се веќе препознатливи од другите брендови во однос на километража и контрола.

LATITUDE ALPIN LA2

Вистинската зимска гума која ви овозможува одлична безбедност и исклучителна километража. Предности на производот се одлично сопирање, врвна тракција на снег и долг животен век.

PILOT ALPIN PA3

Michelin Pilot Alpin е зимска гума специјално дизајнирана и препорачана за најмоќните автомобили. Предности на производот: Michelin Pilot Alpin е сертифициран за BMW M3, Mercedes E-Class, CLS, Mercedes C63 AMG, Class E AMG и SL AMG, Porsche Panamera и Porsche Carrera 997 FL.

PILOT ALPIN PA4

Michelin Pilot Alpin е зимска гума специјално дизајнирана и препорачана за најмоќните автомобили. Предности на производот: Michelin Pilot Alpin е сертифициран за BMW M3, Mercedes E-Class, CLS, Mercedes C63 AMG, Class E AMG и SL AMG, Porsche Panamera и Porsche Carrera 997 FL.

PRIMACY ALPIN PA3

Името на оваа гума само ги рефлектира нејзините квалитети. MICHELIN Primacy 3 ја зголемува безбедноста во три различни области: извонредност при сопирање на сува површина, извонредност при сопирање на влажна површина и одлични перформанси при вртење на влажни површини. Како и сите останати MICHELIN гуми, Primacy 3 се одликува долготрајност истовремено намалувајќи ја потрошувачката на гориво - најчесто до 70 литри во текот на целиот живот век на гумата.

ContiWinterContact TS860S

Alpin 6