MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Одберете бренд на пневматици

Квалитетот на Нокиан гумите се гледа во тешките временски услови, Внимателно тестираните Нокиан гуми овозможуваат долготрајна сигурност, базирана на искуство и знаење на лоши временски услови. Производите се резултат на 100 годишно искуство и најнови технолошки остварувања. Нокиан гумите се избоr на модерниот возач за сите услови на патот- за влажни и подмрзнати патишта, теренски подлоги, или брзи автопати. Нашите решенија штитат од аквапланинг, од абразија и задржуваат добар контакт со подлогата при секакви услови.

Перфоманси кои траат од првиот до последниот километар Michelin зазема водечка позиција на сите светски пазари за гуми За нас ќе речат: Од една страна - светски лидери во гумите А од друга- префериран партнер на играчите во автомобилската индустрија. Автомобили, возила на две тркла, камиони, машина за градба, трактори, авиони, летала..... Michelin овозможува иновативни решенија за сите услови на работа што одговара на секое од овие возила. Ако некој Ви рече Michelin, Вие ќе одговорите....гуми! Но групата Michelin со своето искуство и знаење игра и важна улога со својата експертиза и совети на градежништвото и производителите на машини/опрема.

Ние го правиме индивидуалното движење побезбедно, поудобно и долготрајно. Благодарение на нашите капацитети, производи и услуги, Ние, заедно со нашите клиенти, ја подобруваме сигурноста, удобноста и забавата при возењето. Со нашите производи, технологија и процеси ние придонесуваме до поголема долјотрајност во индивидуалното движење.Резултатите се наша пасиа.Изнаоѓање тренди иновации, производи со високи перформанси, квалитет без компромис, и извонредни услуги за нашите клиенти е она што не мотивира на сите бизнис полиња. А комбинирањето на технолошки, еколошки, економски и лични аспекти е она што го прави Continental различен од другите.

Гума наменета за градски возила, седан и возила за превоз на патници - Доверливи во секоја ситуација - Одлични перформанси и безбедност на мокри патишта - Исклучителна трајност на гумите

Повеќе од 140 год. Пирели предизвика тренд во светот на технологија,стил,издржливост и стабилност.Заслужен за развој на првиот пневматик со високи перформанси на ниски профили.Пирели стана основна и оргинална опрема и снабдувач на гуми на врвните производители за спортски автомобили во Европа.

Поради зголемен степен на моторизација низ цел свет барањата за нови гуми и високи перформанси се зголемуваат Бриџстон како производител на одличен и широк спектар на гуми го има произведено својот под бренд Дејтон . Дејтон гумите нудат удобно и комфорно возење со безбедни перформанси на влажно и суво тло , тие не се користат само за патнички возила низ град туку и за камиони , спортски авотмобили и џипови .Конструирана гума која пружа високо ниво на севкупен перформанс во однос на цена и квалитет.

Спортива брендот ви нуди највеќе стабилност, комфорт и сигурност за Вашите пари. Специјално дизајнираните производи на Спортива штитат од аквапланинг на влажни патишта и нудат долготрајност и издржливост на суви подлоги. Наменети за средни возила и возила со високи перформанси, Спортивата Ви нуди поголг век на истрошливост и ниска бучавост при возење

Со 28 год. искуство во индустријата на производство на гуми,Корморан има стекнато добра репутација меѓу луѓето.Постојано зголемување на уделот на пазарот на гуми за автомобили,камиони и автибуси го прави главен играч во индустријата.Произведени од страна на подружницата на најголемиот производител на гуми Мишелин.Врвен квалитет по пристапни цени-ова е единствениот исказа на Корморан.

Поради зголемениот степен на моторизација низ целиот свет, барањата за повисоки перформанси за патнички, комерцијални специјални гуми се зголемуваат.Бриџстон како производител нуди широк спектар на избор за да ги задоволи сите потреби на возачите како и да го го доведе стилот на возење до перфекција